teman blogger

Follow by Email

Jun 3, 2015

my 2nd year 1st sem is about to end....

Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah baru je lepas paper killer pagi tadi. Ya Allah punya cuak dan takutnya dengan paper ni. Sebab CAM apak teruk giler. Lepas tu sebelum pegi exam dapat tahu pulak markah utk assignment Sir da masukkan. Perghh lagi laa takut giler.

Tapi apa apa pun Alhamdulillah soalan tak sesusah yang dijangka. Gigih laa jugak ktorg study past year questions dan tgk semua susah rasa mcm nk nangis da.

Satu je nak cakap, terima kasih kawan kawan sebab sudi duduk bersama sama berbincang terangkan dan menelaah bersama sama topik topik yang agak sukar utk faham. Dan semuanya sangat membantu. Terima kasih bebanyak dengan seharian suntuk di library bersama nota nota yang kemain kreatif memasing. Bermanfaat sangat. Next sem jom buat lagi. Rasa macam utk semua subjek comm kita memang perlu duduk bersama sama macam ni. Baru faham sikit semua topik topik.

Terima kasih sebab banyak tolong. Bagi yg da habis exam tu silalah tarik beg balik rumah. Jangan stay lagi dlm uia ni sbb wifi ktorg nk pakai. Hahahaa. Selamat pulang ke rumah dan selamat bercuti korang. Jumpa time shortsem bagi yg amik dan jumpa lagi dlm 3bulan akan datang bagi yg tak amik shortsem.

Doakan aku disini yang masih ada berbaki satu paper lagi hari ahad ni. Hari terakhir exam tau ! petang lagi pulak tu. Hmmm redho je la.

Selamat bercutiiiiii

No comments: