teman blogger

Follow by Email

Jun 8, 2015

End of 2nd Year 1st Sem

Assalamualaikum wbt
Alhamdulillah.. Akhirnya habis jugak paper akhir yang tersangatlah lama gapnya sampai mood nak study tu x muncul sehinggalah masuk dewan exam. Sebenarnya takdelah lama mana pun gapnya tapi mungkin sebab itu adalah hari yang terakhir exam sebab tu kut rasa macam xde semangat. Perasaan time tu cuma nak balik rumah jumpa family je sangat sangat.
Alhamdulillah disaat aku menulis ini, aku sedang berada di klia utk pergi menunaikan umrah dengan keluarga. Alhamdulillah masih lagi diberi peluang dan kesempatan buat aku dan keluarga utk datang jejakkan kaki di tanah suci itu.
Doakan kami selamat sampai dan dimudahkan urusan umrah ziarah sepanjang disana.
Buat kawankawan di uia, selamat bercuti ! Jumpa lagi dalam masa 3 bulan akan datang buat yang tak ambil shortsem dan bagi yang ambil mari kita jumpa !

No comments: