teman blogger

Follow by Email

Dec 18, 2013

offer letter

Assalamualaikum wbt

hee lamenye x update blog..lupa pulak dgn kewujudan blog ni..huhu
okok back to the topic about the offer letter..Alhamdulillah da terima official online offer letter from Academic Admission IIUM Gombak..I'm officially a Bachelor of Human Science (Communication)(honours) bersyukur sesangat dpt tawaran course seperti yg diminta..walaupun berkaitan mahallah agak sedikit mengecewakan tapi cuba untuk terima dgn redha..pasti ada hikmahnya..ya, aku pasti ! ok..even aku da dpt offer letter tu but mostly my friends didnt get it yet and its kinda bothered and worried me some..hmmm what happen act ea ? tarikh kluar offer letter da lps da tpi still mcm tu..nk kate ada sangkut memane paper xde..saman pown xde..pelik betul..uia suka buat surprise kt student..hmmm bersabar je laa...nak deal dgn system U ni mmg parah sikit..kena bebanyak bersabar.

ok after this my loooong journey will be tougher and harder than before so need to be prepare mentally and physically..hmm kena start buka buku sesikit ni..da x ingt sgt ape yg aku blaja time kat cfs tu..hahaa yela aku cuti otak pun sebok nk cuti..nk ckp psl mahallah nie..sedih betul bile dpt tahu antara aku & roomate2ku hanya aku sorg je yg tercampak jauh nun..dorg sume dpt mahallah same aku je yg lain..planned dulu tu automatic cancelled ! i cant join them, what a sad news ! hahaa but anis suruh call uia mintak tuka mahallah..tapiiiiiii uia nk layan ke ? bab2 nie dorg pandang sebelah mata je..ada yg ckp thn 2 nnti baru bole tuka..hmmm..da la mahallah tu gabung dgn brothers..tu yg xsedap dgr tu ! klau ayah tau tu mmg dy suruh mintak tuka..even when i did some research i didnt heard any bad things about the mahallah..bilik pun agak privacy sikit...hmm xtau nk buat mcm mne..sesape ada pengalaman tukar mahallah heharap boleh share..nk tw jugak procedure mcm mne..hehe

bile da dpt offer letter nie memacam kena fikir, division subject2 per sem, pinjaman biasiswa, lecturers yg nk kne assign..memacam lgi laa..sape roomate ngn classmate nnti la fikir..walaupun agak risau jugak...tpi mls nk fikir..janji dpt lecturers ok pun da cukup bersyukur da..

apa2 pun lets get through it with du'a and tawakal...insyaAllah Allah bantu..lets get through it together my friends ! we will ! i know we will ! Good luck for u guys and for me ^^

p/s: to my friends, dont worry too much about the offer letter, i know u guys will get what u deserve ! klau x dpt jugak call je UIA...lgipun duedate dy 27hb ^^

No comments: