teman blogger

Follow by Email

Feb 1, 2014

Official IIUM Undergraduate Student !!

Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah, da di isytihar sebagai uia gombak student ! Fuhh ! mcm ape je ! hahaaa. Selesai da tawe2014 semalam. Tapi letihnye tak hilang lagi. So far ni ok. Mahallah pun even jauh tapi still selesa alhamdulillah. Cuma roomate nye xtau sape sampai skarang walaupun da ada brg2 nye tapi tuan xmuncul2. Hmm xpe xpe kita tgk ahad ni cemane.

Fuhh nebes nye nk start klas da isnin ni. Heharap x sesat laa. Nak buat add drop lgi. Mohon dipermudahkan. Tapi bukan tu yg aku risau sekarang ni, yg buat risaunya can i make it till the end ? Ya Allah tolong la permudahkan perjalanan ku sebagai seorang student kat uia ni. Hmm org lain boleh buat kenapa tak kita kan ? So, believe in yourself ! Pasti boleh !


Ok next story lain kali kita citer !
p/s: Sedih xdpt nak duduk sesame dgn my ex-roomies kodi, putri and anis. Mahallah xsame & jauh katekan T.T

No comments: